Základní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské Údolí

Barevná škola

 

image2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dne 3. 4. 2017 v naší škole probíhala Barevná škola. Každá třída byla oblečená do jiné barvy. Prvňáčci měli za úkol se obléknout do modré barvy, druháci měli přijít ve žlutém oblečení. Třetí třída měla být červená, čtvrtá třída zelená a pátá třída bílá. V každé třídě se vyhodnocoval žák v nejvíce barevném provedení. Největší procentuální počet bodů získala první třída. Všichni výherci byli odměněni sladkou odměnou.

Barevná škola byla spojena i s Velikonoční dílničkou, v první třídě malovali vajíčka, v druhé třídě vyráběli Velikonoční zápich, v třetí třídě sadili řeřichu a ve čtvrté a páté třídě sadili osení.

Mgr. Lucie Třaskalíková

Zanechte komentář